Behandelingen

Op deze pagina vind je een overzicht van de behandelingen die ik aanbied in mijn praktijk. Ik werk vanuit een holistische benadering, waarbij ik kijk naar de hele persoon en niet alleen naar de klachten. Hierdoor kan ik de behandelingen afstemmen op jouw persoonlijke behoeften en situatie.

Mijn missie

Mijn missie is om anderen te begeleiden op hun pad naar innerlijke balans en welzijn. Met empathie en deskundigheid creëer ik een veilige omgeving waarin mensen blokkades kunnen overwinnen en hun volledige potentieel kunnen ontdekken. Ik geloof in empowerment en zelfontdekking als sleutels tot transformatie. Samen streven we naar persoonlijke groei en empowerment, zodat je kunt schitteren in je eigen unieke pracht.

Life coaching

€90,00 - 1,5 uur

Life coaching is gericht op het helpen van mensen bij het bereiken van hun persoonlijke doelen en het overwinnen van obstakels. Het doel van deze sessies is om de klant te helpen bij het creëren van meer duidelijkheid en richting in het leven. Het coaching proces omvat het onderzoeken van beperkende overtuigingen, het identificeren van persoonlijke waarden en het creëren van actieplannen om positieve veranderingen te stimuleren. De life coach van Kindness for your Soul biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin klanten zich kunnen openstellen en groeien.

Holistische therapie

€90,- 1,5 uur

Holistische therapie is gericht op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van de cliënt door de behandeling van het hele lichaam, geest en ziel. Het doel van holistische therapie is om de oorzaak van de symptomen te vinden en te behandelen in plaats van alleen de symptomen te bestrijden. Bij Kindness for your Soul wordt holistische therapie aangepast aan de individuele behoeften van de cliënt en kijkt naar het geheel, fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. De sessies bieden een veilige en ondersteunende omgeving waarin cliënten zich kunnen openstellen en zich kunnen concentreren op hun gezondheid en welzijn.

One Day Retreat

€60,- Hele dag

Een retraite helpt je om je terug te trekken van de dagelijkse beslommeringen, zonder afleiding van je telefoon, computer, afspraken, kinderen, enzovoort. Neem een dag voor jezelf of kom samen met je vrienden/vriendinnen.

Tijdens deze retraite zullen we verbinden, verdiepen, ontspannen, transformeren en mediteren. We zullen aandacht besteden aan bewustwording, werken met energie en nog veel meer. Met liefde en passie heb ik deze dag speciaal voor jou georganiseerd. Er is ruimte voor maximaal 10 personen. Gedurende de hele dag zal er koffie/thee met iets lekkers beschikbaar zijn, wel dien je je eigen lunch te verzorgen.

Ik kijk ernaar uit om een geweldige groep mensen te mogen ontvangen!

Familie opstelling dag

€90,- Hele dag

Een familieopstelling is een krachtige methode om de verborgen dynamiek binnen families te onderzoeken en blokkades op te lossen.

Tijdens deze sessies werken we met opstellingen waarbij mensen de rollen van familieleden aannemen. Het doel is om inzicht te krijgen in de onderliggende patronen en emotionele blokkades. Door bewustwording ontstaat er meer begrip en acceptatie, wat de weg vrijmaakt voor verandering en heling.

Met liefde en passie heb ik deze dag georganiseerd. Er is ruimte voor maximaal 10 personen. Gedurende de hele dag zal er koffie/thee met iets lekkers beschikbaar zijn, wel dien je je eigen lunch te verzorgen.

Ik kijk ernaar uit om een geweldige groep mensen te mogen ontvangen!