Reiki Master & Reiki Trainer, Life coach cursus en meer.

Kindness

for your

Soul

"Healing begins the moment you accept the hurt"

Voel je goed.

Zou jij dat willen? Meer rust in je hoofd? Minder pijn in je lijf? Dat je emoties niet all over de place zijn? Jezelf beter kan beschermen tegen negatieve energie? Situatie of trauma s uit je verleden helen?

Ontdek een andere kant van jezelf! Leer hoe je met deze dingen kunt omgaan.

Doormiddel van:

Mijn
cursussen

Reiki inwijdingen

Reiki inwijding voor een gehele dag. Je krijgt binnen een groep van ca. 6 personen uitgebreide uitleg over Reiki en alles wat je hiermee kan doen. Na deze inwijding krijg je een certificaat en een uitnodiging voor een terugkom moment.

Je wordt geheel verzorgd met lunch, thee en wat lekkers.

Familie opstelling

Familie opstellingen is een krachtige methode om de verborgen dynamiek binnen families te onderzoeken en blokkades op te lossen. Tijdens deze sessies wordt er gewerkt met opstellingen van poppen of met mensen die de rol van familieleden innemen. Het doel is om inzicht te krijgen in de onderliggende patronen en emotionele blokkades die mogelijk hebben geleid tot de huidige uitdagingen in het leven.

One day retreat

De One day retreat is een geweldige kans om je terug te trekken van alle dag en te ontspannen. Even zonder afleiding van telefoon, computer, je omgeving, afspraken, kinderen ect. Een dag helemaal voor jezelf. We gaan verbinden, verdiepen, ontspannen, transformeren, mediteren, visualiseren, werken aan bewustwording, werken met energie, en nog veel meer.

Lieve woorden