Over mij

Mijn naam is Marjon van Dalen. Ik leef vanuit mijn hart en ik ben een liefdevol persoon voor mezelf en voor anderen. Ik ben Holistisch Therapeut, Life- coach, Reiki Trainer, Reiki Master en Docent bij ZoMa-opleidingen in Moerkapelle. Ik heb mijn eigen praktijk Kindness for your Soul in Kattendijke. Daarnaast kan je ook bij mij terecht voor alle Reiki inwijdingen en workshop dagen. Everything is energy!

Mijn missie

Met mijn uitgebreide levenservaring en kennis, in combinatie met mijn intuitive vermogens kan ik dichtbij je komen en je ondersteunen op jouw persoonlijke pad. Ik beschouw jou als een compleet en heel mens, waarbij alles er mag zijn. Ik biedt je veiligheid en rust.

Het is mijn doel om het beste in jou naar boven te halen en je weer in je eigen kracht te zetten. Met de vele methodieken die ik heb geleerd, kan ik je op diverse gebieden helpen, denk hierbij aan burnout, depressie, paniekaanvallen, problemen, etc. Samen bespreken we welke methoden het meest geschikt zijn voor jouw situatie.

Door samen te werken, help ik je om je patronen, overtuigingen en overlevingsmechanismen te herkennen en te doorbreken. Je zult ontdekken dat je ze niet bént, maar dat je ze hebt. Door deze laag voor laag af te pellen, kom je dichterbij je ware bron, jouw Zijn. Je leert om vanuit een objectieve ‘waarnemer’ naar jouw situaties te kijken. Hierdoor kom je meer in je eigen kracht te staan en krijg je meer grip op je leven en situaties.

Mijn praktijk

Mijn praktijk heet “Kindness for your Soul”.

Deze naam heb ik gekozen omdat ik jou graag weer in contact wil laten komen met wie je werkelijk bent, in je bron, je licht, liefde, geluk, je ZIJN. Het licht wat in ons allemaal schijnt, maar onderweg door omstandigheden, “het leven”, is kwijt geraakt. Tenminste, dat denken we. Maar het zit er gewoon en er mag weer contact mee gemaakt worden. Lief zijn voor jezelf!