Over mij

Leef vanuit je hart

Over mij

Mijn naam is Marjon van Dalen. Ik leef vanuit mijn hart en ik ben een liefdevol persoon voor mezelf en voor anderen. Ik ben Holistisch Therapeut, Life- coach, Reiki Trainer, Reiki Master en Docent bij ZoMa-opleidingen in Moerkapelle. Ik heb mijn eigen praktijk Kindness for your Soul in Kattendijke. Daarnaast kan je ook bij mij terecht voor alle Reiki inwijdingen en workshop dagen Everything is energy!

Waarom kiezen voor mij

Met al mijn levenservaring en kennis in mijn bezit. Mijn hoog gevoeligheid, helder weten, horen, zien en voelen, compassie en hoog empathisch vermogen, kan ik dichtbij jou komen. Ik zie en hoor jou als heel en compleet mens en alles mag er zijn. Ik bied je veiligheid en rust. Ik wil het beste in jou naar boven laten komen en je weer in je kracht terug zetten. Door alle methodieken die ik heb geleerd kan ik jou op vele vlakken helpen. Aan de hand van een gesprek kijken we welke methodes we gaan inzetten. Dit kan zijn; * Reiki (deze gebruik ik altijd), Sedona methode (loslaat techniek), * Meditatie, * EFT, *Innerlijk kind werk, *Systeem/familie-opstelling, Schaal wandelen, *Tafelopstelling, *Klankschaal massage, *Koshi, *Edelstenen en nog veel meer.

Ik leer je naar je patronen, overtuigingen, en overlevingsmechanismes te kijken. Met de wetenschap dat je die niet bent, maar hebt. Als je hiervoor de tijd neemt, om deze laag voor laag er af te halen, dan kom je steeds dichterbij jouw bron, jouw Zijn. Je leert om vanuit de ‘waarnemer’beter naar je situaties kijken. Je komt meer in je eigen kracht te staan en krijgt zo meer grip op je leven of situaties.
Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend.

Liefde voor je ziel

Mijn praktijk

Mijn praktijk heet “Kindness for your Soul”.

Deze naam heb ik gekozen omdat ik jou graag weer in contact wil laten komen met wie je werkelijk bent, in je bron, je licht, liefde, geluk, je ZIJN. Het licht wat in ons allemaal schijnt, maar onderweg door omstandigheden, “het leven”, is kwijt geraakt. Tenminste, dat denken we. Maar het zit er gewoon en er mag weer contact mee gemaakt worden. Lief zijn voor jezelf!

Mijn specialteiten

Mijn specialiteit gaat uit naar verlies en eenzaamheid, in elke vorm. Verlies van jezelf, geliefde, familieleden, verandering in situatie en mensen, werk, studie, overlijden, trauma, hechtingsverlies, enz. En het eenzame stukje waar je in terecht kan komen. Eigenlijk hebben we dagelijks met verlies te maken. Het leven verandert constant en niets blijft voor altijd. Hoe ga je daar mee om? En wat kan je ervan leren? Hoe kan je verder?

Voor wie

Iedereen is welkom bij mij. Van jong tot oud. Man of vrouw. Als je maar open wilt staan voor groei. Dat kan aan huis in mijn praktijk, of we kunnen een wandeling maken. Rondom mijn dorp is een mooi en rustig natuur gebied, richting de zeedijk. Zo kun je je verhaal op een ontspannen manier vertellen.

Methodieken

De methodieken die ik heb geleerd komen uit het jaarprogramma van ‘365 Dagen Succesvol‘. En mijn NHA Life Coach en Holistisch Therapeut opleiding van Zoma opleidingen. Al deze methodieken gaan over zelfonderzoek en Zijnsgerichte-orientatie.