Over mij

Wie ben ik?

Mijn naam is Marjon van Dalen. Ik leef vanuit mijn hart en ben een liefdevol persoon voor mezelf en voor anderen. Met al mijn levenservaring en kennis in mijn bezit, mijn hooggevoeligheid, helder weten, horen en voelen, compassie en hoog empathisch vermogen, kan ik dichtbij jou komen. Ik zie en hoor jou als een compleet mens en alles mag er zijn. Ik wil het beste in jou naar boven laten komen. Door alle methodieken die ik geleerd heb kan ik jou op vele vlakken helpen. Dit kunnen we doen door te onderzoeken, stappenplannen te maken, doorvragen en dieptes in te gaan, doelen stellen, reiki en healingen geven en nog veel meer. Als je naar jezelf durft te kijken en de tijd er voor neemt om laag voor laag af te pellen, dan kan je je steeds energieker en vrijer gaan voelen binnenin jezelf, in jouw licht, de bron. Je wordt krachtiger en krijgt meer grip op je leven of situatie. We zetten een plan op, kijken welke methodieken we gaan gebruiken (coaching, reiki, holistisch) met haalbare doelen en overleggen hoeveel keer je denkt nodig te hebben. Wil je me graag ontmoeten en kijken of het veilig en goed voelt voor jou? Dan hoor ik je graag!

Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend.

Mijn praktijk

Mijn praktijk heet “Kindness for your Soul”.

Deze naam heb ik gekozen omdat ik jou graag weer in contact wil laten komen met wie je werkelijk bent, in je bron, je licht, liefde, geluk, je ZIJN. Het licht wat in ons allemaal schijnt, maar onderweg door omstandigheden, “het leven”, is kwijt geraakt. Tenminste, dat denken we. Maar het zit er gewoon en er mag weer contact mee gemaakt worden. Lief zijn voor jezelf!


Mijn specialiteit:
Mijn specialiteit gaat uit naar verlies en eenzaamheid, in elke vorm. Verlies van jezelf, geliefde, familieleden, verandering in situatie en mensen, werk, studie, overlijden, trauma, hechtingsverlies, enz. En het eenzame stukje waar je in terecht kan komen. Eigenlijk hebben we dagelijks met verlies te maken. Het leven verandert constant en niets blijft voor altijd. Hoe ga je daar mee om? En wat kan je ervan leren? Hoe kan je verder?


Voor wie:
Iedereen is welkom bij mij. Van jong tot oud. Man of vrouw.  Als je maar open wilt staan voor groei. Dat kan aan huis in mijn praktijk, of we kunnen een wandeling maken. Rondom mijn dorp is een mooi en rustig natuur gebied, richting de zeedijk. Zo kun je je verhaal op een ontspannen manier vertellen. Ook kan ik naar jou toe komen.

Methodieken

De methodieken die ik heb geleerd komen uit het jaarprogramma van ‘365 Dagen Succesvol‘.

En mijn NHA Life Coach en Holistisch Therapeut opleiding van Zoma opleidingen. Al deze methodieken gaan over zelfonderzoek en Zijnsgerichte-orientatie.